Frokostblandinger

Velkommen til Nestlés frokostunivers!

 

Frokost er dagens viktigste måltid, men likevel er det mange av oss som stadig hopper over frokosten. Du bør tenke deg godt om før du lar være å få en skikkelig god start på dagen.

En skål med frokostblanding og melk, et glass fruktjuice og en yoghurt er en utmerket måte å starte dagen på. Det er mange grunner til å spise frokostblandingene fra Nestlé, men først og fremst får du en smakfull opplevelse som gjør deg klar til å møte dagen.

Nestlés frokostblandinger har mangeulike smaksvarianter, så det er opp til deg å velge din favoritt! Våre frokostblandingerer i tillegg laget på fullkorn, og inneholder karbohydrater og fiber.

I Nestlé har vi satt oss som mål å bruke ekspertisen vår hver eneste dag til å gjøre frokosten din enda mer smakfull. Vi jobber hele tiden med å forbedre frokostblandingene våre, og har fokus på å redusere salt og sukker samtidig som vi øker andelen av fullkorn. Alt dette samtidig som vi ønsker å beholde den gode smaken du og familien din er blitt så glad i.

Nestlé frokostblanding med det grønne merket inneholder fullkorn. Den er en garanti for at din familie får i seg fullkorn på en smakfull måte, hver morgen. Seetter det grønne merket og fullkornssymbolet. Dette er din fullkornsgaranti.

Uansett alder og livsstil kan du være sikker på at det finnes en frokostblanding fra Nestlé som gir nettopp deg en god start på dagen.

Kjøp Online

Kjøp Cheerios!
Kjøp Nesquik!
Kjøp Nestlé Fitness!