Næringsinformasjon - Nestlé Nutritional Compass®

   Å gjøre sunne valg for deg og din familie kan være forvirrende. Vår visjon er å gi deg relevant informasjon for å hjelpe deg med dette. Ved å tilby oversiktlig og enkel næringsinformasjon på alle våre produkter kan vi oppfylle denne visjonen. Derfor tilbyr vi denne matmerkingen for å hjelpe deg å ha et balansert kosthold.

Denne matmerkingen kalles Nestlé Nutritional Compass ® og brukes på Nestlés produkter over hele verden.

Næringsinnhold

Næringsinnhold gis i et standardisert format slik at du enkelt kan sammenligne hvor mye energi, protein, karbohydrater og fett som finnes i ulike produkter. Informasjon er gitt pr 100g/ml av produktet, og også per porsjon av matvaren. Hvert varemerke kan i tillegg også gi ytterligere næringsinformasjon som for eksempel mengde fiber, salt, sukkerarter og mettede fettsyrer i produktet.

Good to know

Denne informasjonsboksen gir viktig ernæringsmessig informasjon om produktet. Dette kan være et budskap om en ingrediens i produktet eller om samfunnsrelaterte emner, eksempelvis mengden av fett, sukker eller salt i produktet.

Good to remember

Denne boksen inneholder tips, råd og informasjon om produktet, som for eksempel hvordan du kan inkludere produktet som en del av et balansert kosthold.