Kaffe & sjokoladedrikker


NESCAFÉs opprinnelse kan spores helt tilbake til 1930-tallet, da den brasilianske regjeringen spurte Nestlé: Er det mulig å lage en velsmakende kaffe der man kun behøver å tilsette kokende vann? Nestlés kaffeguru, Max Morgenthaler, kastet seg straks over oppgaven. Etter syv lange år med laboratorieforsøk hadde han svaret på de brasilianske bønnene; NESCAFÉ! Navnet, som er en kombinasjon av Nestlé og café, ble lansert i Sveits den 1. april 1938.

Det riktig store gjennombruddet kom allerede et par år senere, da NESCAFÉ under annen verdenskrig ble kaffen som den amerikanske arméen foretrakk å drikke. Og allerede på slutten av 50-tallet hadde NESCAFÉ oppnådd status som favorittdrikken blant de amerikanske rock’n roll-tenåringer.

I dag drikkes ca 3900 kopper NESCAFÉ hvert sekund verden over, og produktutvalget har økt betydelig siden Max Morgenthalers glansdager. Blant annet har kapselsystemet fra NESCAFÉ Dolce Gusto har tatt verden og Norge med storm, og tilbyr i dag en moderne måte å drikke varme og kalde drikker på. 

Kjøp Online!

Kjøp Nescafé Nescafé Gull Smartpack!

Kjøp Nescafé Gull!
Kjøp Nescafé Espresso Original!