MAGGI kulinariske produkter

MAGGI logo

Maggi ble grunnlagt av den sveitsiske entreprenøren Julius Maggi i 1872. Målet var å lage velsmakende og sunn mat som var lett tilgjengelig for fattige familier. 

I 1886 ble Maggi kjent for å ha revolusjonert industriell matproduksjon og sunn matlaging gjennom å introdusere tørkede supper med kokende vann som eneste tilleggsingrediens.

I dag er Maggis visjon mer relevant enn noensinne, og derfor er merket synonymt med smak og kvalitet. Buljongterningene har vært på det norske markedet i generasjoner, og er i dag de mestselgende buljongene her i landet. Maggi JuicyChicken revolusjonerte måten vi tilbereder kylling på, og hjelper deg med sørge for saftig kylling til hele familien. Fondkoppene og de økologiske, flytende fondene er videreføringer av de tradisjonelle buljongterningene, og har rukket å bli svært populære i Norge.

Kjøp Online!

Kjøp Maggi Klar Grønnsaksbuljong!
Kjøp Maggi Klar Fiskebuljong!
Kjøp Maggi Klar Hønsebuljong!