Creating Shared Value Forum 2012

To Press Releases listokt 28, 2012

Forretningslivets rolle i utvikling

Nestlé S.A. og Indias Handelskammer (the Federation of Indian Chambers of Commerce and Industry (FICCI) inviterer til nettsending av Creating Shared Value Forum 2012 mandag 5. november om forretningslivets rolle i utvikling.

Hva:
Mandag 5. november kommer forretnings-, samfunns- og myndighetsledere fra Sør-Øst Asia og internasjonalt sammen under årets Creating Shared Value Forum 2012 i New Dehli, India. Årets tema er forretningslivets rolle i en verden med rask befolkningsvekst, usikker matvaretilgang og utfordringer knyttet til verdens vannressurser. Det blir direktesendt paneldebatt der man kan stille spørsmål direkte til paneldebatt deltakerne.

Program for paneldebatten:

  • Velkommen og innledning:
    05.00-05.30 norsk tid (09:30 - 10:00 Delhi time )
  • Creating Shared Value: Mer enn filantropi og Corporate Social Responsibility
    05.30-07.00 norsk tid (10:00 - 11:30 Delhi time)
  • Underernærings doble byrde
    07.00-08.00 norsk tid (11:30 - 12:30 Delhi time)
  • Vann, energi og matsikkerhet
    09.00-10.15 norsk tid (13:30 - 14:45 Delhi time)
  • Jordbruksutvikling
    10.15-12.00 norsk tid (14:45 - 16:30 Delhi time)
  • Hva er neste trinn for samfunn og forretningsliv
    12.00-13.00 norsk tid (16:30 - 17:30 Delhi time)
  • 2012 Creating Shared Value Prisutdeling seremoni
    13.00-13.30 norsk tid (17:30 - 18:00 Delhi time)

Hvorfor?
Vårt mål er å engasjere paneldebatt-tilhørere og deltakere til diskusjon om hvordan myndigheter over hele verden kan jobbe sammen med samfunn og privat sektor for å øke bærekraftig utvikling. Nestlé deler sine erfaringer med sin forretningsmodell – ”Creating Shared Value”, som er et eksempel på hvordan man kan bygge et slikt samarbeid.

Dette er en mulighet til å høre på, og utveksle idéer med toppeksperter innen områdene ernæring, vann og jordbruksutvikling. Se hele eventet, eller velg de innslag som passer best for deg. Nettsending er interaktiv, og du delta direkte i debatten ved å stille spørsmål. Du kan og gjerne sende spørsmål til Forumet i forkant.

Hvem?
Vi har invitert innflytelsesrike tankeledere innen business, interesseorganisasjoner og myndigheter som er engasjert i å forbedre ernæring, sikre god forvaltning av verdens vannressurser og bedre bøndenes og styrke levevilkår. Paneldelterne er:

  • Veerappa Moily, Minister of Corporate Affairs, Government of India
  • Agatha Sangma, Minister of State for Rural Development, Government of India
  • Basavaraj Bommai, Minister for Water Resources, Government of Karnataka, India
  • Peter Brabeck-Letmathe, Chairman, Nestlé S.A.
  • Rajya Vardhan Kanoria, President, FICCI
  • Paul Bulcke, CEO, Nestlé S.A.
  • Nandu Nandkishore, Executive Vice President, Zone Head Asia-Oceania-Africa (AOA), Nestlé S.A.
  • Prof. Asit Biswas, President, Third World Centre for Water Management
  • Ajay Chhibber, Assistant Secretary-General, United Nations, and UNDP Regional Director for Asia and the Pacific
  • John Elkington, Executive Chairman, Volans; Founder, SustainAbility
  • Dr. Harish Hande, founder and managing director of SELCO India
  • Ajay Vir Jakhar, Chairman, Bharat Krishak Samaj
  • Naina Lal Kidwai, Senior Vice-President, FICCI and Chairperson, FICCI Water Mission
  • Mark Kramer, Senior Fellow, CSR Initiative, Harvard Kennedy School of Government
  • Venkatesh Mannar, President, Micronutrient Initiative
  • Rohini Nilekani, Chairperson and Founder, Arghyam
  • Ruth Khasaya Oniang'o, Professor of Food Science and Nutrition, Jomo Kenyatta University
  • Prof. Srinath Reddy, President, Public Health Foundation of India
  • Robert L. Thompson, Professor Emeritus of Agricultural Policy, University of Illinois
  • Ann M. Veneman, Former Executive Director, UNICEF

For detaljert program, se her:
http://www.nestle.com/Media/MediaEventsCalendar/Pages/AllEvents.aspx?PageId=88

Hvordan?
Gå til www.nestle.com der nettsendingen er lagret. Du kan lett gå in og ut av nettsendingen som det passer deg.

Link til nettsending:
http://www.media-server.com/m/s/e4cmwg5r/lan/en

Høydepunkter fra Forumet vil ligge her etter nettsendingen:
http://www.nestle.com/Media/MediaEventsCalendar/Pages/AllEvents.aspx?PageId=88

Mer informasjon:
Marianne Hardeng Aaberg
Kommunikasjonssjef Nestlé
Tel.: +47 67 81 73 64