Ny Maggi Potetmos har et svært lavt saltinnhold

To Press Releases listOslo,okt 14, 2013

Vår nye Maggi Potetmos har et svært lavt saltinnhold. Vi nordmenn får i oss dobbelt så mye salt som anbefalt av norske helsemyndigheter. For mye salt kan gi høyt blodtrykk og bidra til økt forekomst av hjerte- og karsykdommer. Nestlé tar ansvar og har lansert ny Maggi Potetmos med svært lavt saltinnhold og med norske poteter fra Mjøsområdet merket med Nyt Norge logoen.

Du kjenner det på smaken, den smaker mindre salt - men om du ønsker den gamle smaken, begynner du med å tilsette ca 1/2 ts salt og smaker deg frem. Prøv å redusere mengden salt du tilsetter over tid, da vil du gradvis endre dine smaksvaner til mindre salt. Maggi potetmos kan nå brukes av de som trenger å være forsiktig med salt i maten. Husk at potet er en god kilde til kostfiber, vitaminer og mineraler.

Les gjerne mer om Helsedirektoratets uttalelse om salt og helse.