Frokostblandinger

Hos Nestlé vet vi at din families ernæring er viktig for deg, og derfor har våre eksperter hittil brukt 12 år med å gjennomgå oppskriftene våre og finne nye måter å forbedre dem på. På den måten kan vi sikre oss at våre frokostblandinger fortsetter å tilfredsstille dine behov, og fortsetter å smake godt.

En balansert frokost gir deg og familien den aller beste starten på dagen. Du trenger en god blanding av karbohydrater, fiber, protein, vitaminer og mineraler. Det kan du finne i mange typer mat, og du kan velge nesten hva du vil så sant du plukker fra de forskjellige frokostmatgruppene: kornprodukter, frukt og melkeprodukter – og selvsagt et glass vann.

Etter 2015 er det ikke mer enn max 9 g (rundt to teskjeer) med sukker i hver 30 g porsjon av alle frokostblandinger som er populære hos barn og tenåringer. Og vi har funnet opp nye, lure måter å fjerne sukker fra frokostblandingene våre. Globalt har vi fjernet 100 000 tonn sukker siden 2008. Og dessuten – vi bruker ikke kunstige søtingsmidler. På verdensbasis er det er nå 7000 tonn mindre salt i frokostblandingene våre i enn det var i 2008.

Visste du at vi var den første store leverandøren av frokostblandinger som tilsatte fullkorn i våre frokostblandinger? Samlet har vi siden 2003 tilsatt rundt 25 milliarder porsjoner fullkorn. Faktisk så har våre frokostblandinger som er populære blant barn, mer fullkorn enn noen annen ingrediens.

Cheerios

Nestlé Gluten Free Corn Flakes

Nestlé Lion

Nestlé Fitness

Nesquik

oppskrifter & tips

Les mer her: