Hälsans Kök har produsert velsmakende vegetariske retter i mer enn 25 år. Hele tiden med en lidenskap for mat og med det mål å gi våre forbrukere nye og gode kjøttfrie alternativer. Vi er stolte over de rene råvarene vi bruker, den høye kvaliteten som våre produkter holder og selvfølgelig resultatet – Den gode smaken.

Vårt utviklingsteam arbeider hardt for å møte den voksende etterspørselen på velsmakende alternativer til kjøtt. Hälsans Kök står for mat med høy kvalitet, rik på flerumettet fett fra vegetabilske oljer og balanserte proteiner.

 Våre produkter har en unik, patentert miks av hvete og soya protein, og i tillegg til disse, er det også en rekke vegetabilske produkter blandet med friske urter. Flere av dem inneholder ost og alle er ovo-vegetariske eller 100% helt vegetariske.

Alle våre produkter er enkle å tilberede og servere da de allerede er klargjort. Det eneste som skal til er en rask oppvarming i ovnen eller i en varm stekepanne. Hälsans Köks moderfirma heter Tivall og er en av verdens ledende vegetarmatselskap med et bredt spekter av produkter tilgjengelig i hele Europa, USA, Australia og Midtøsten.

Prøv selv og smakelig måltid!

Kjøp Online!

Kjøp Hälsans Kök Soyapølse!

Kjøp Hälsans Kök Soya Chorizo!

Kjøp Hälsans Kök Veggisar Quinoa!