Kaffe & sjokoladedrikker

Med skånsom ristning, utløser kaffebønnene herlige aromaer og smaker. Vi fanger den naturlige godheten, slik at du kan nyte den rike aromaen og nydelige smaken av produktene våre.

Vi bruker kun nøye utvalgte Arabica og Robusta kaffebønner for å levere den smakfulle koppen hver gang. Den inntagende kompleksitet og ritualene tilknyttet kaffe, betyr den også leverer herlige, følelsesmessige fordeler som stimulerer sansene eller får deg til at slappe av.

En kopp kaffe kan være den perfekte følgesvenn for verdsatte øyeblikk som alenetid og refleksjon, eller festlige omstendigheter med venner og kollegaer. Her kan du finne ut av mer om våre kaffemerker I Norge.

NESCAFÉ

NESCAFÉ har et særskilt ansvar for å sikre at alle får nyte god smak og rimelig kaffe - nå og i fremtiden. Vårt oppdrag er å beskytte fremtiden til kaffe for de som liker å drikke den, og for de som lever av å dyrke den.

NESCAFÉ Dolce Gusto

Et smart, enkelt å bruke kapsel og maskinsystem som lar deg nyte herlige drikker av kafe-kvalitet i ditt eget hjem – når du måtte ønske. Uten søl eller oppstyr – bare god kaffe.

Coffee Mate

COFFEE-MATE er et alternativ til melk som gjør din kaffe mild og kremet. Alt du behøver å gjøre er å blande ønsket antall teskjeer med COFEE-MATE i din kaffe for så å glede deg over den deilige smaken.

ZOÉGAS

Carlos Zoégas som grunnla ZOÉGAS valgte å spesialisere seg på håndverket mørkt ristet kaffe. Han mente at mørk ristete kaffebønner smakte bedre enn annet kaffe på markedet som fantes på 1880-tallet. Derfor startet han sitt eget kafferisteri som vi i dag kjenner som ZOÉGAS.

Les mer her:

Kjøp Online!

Kjøp Nescafé Nescafé Gull Smartpack!

Kjøp Nescafé Gull!
Kjøp Nescafé Espresso Original!