Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lanserer ny plantebasert farse: Hälsans Kök Incredible Mince

Nå blir det lettere å spise vegetarisk uten å gå på kompromiss med smaken. I september lanseres en ny vegansk farse i norsk dagligvarehandel: Hälsans Kök Incredible Mince. Den bygger videre på suksessen fra Hälsans Kök Incredible Burger, den bestselgende nyheten innen frosne vegetariske kjøtterstatninger i 2019.
Back to Press releases
Oct 08, 2019
Incredible Mince

Hälsans Kök Incredible Mince er like anvendelig og saftig som en tradisjonell kjøttdeig. Den er lett å forme og passer perfekt til boller eller grillspyd, og kan krydres og smaksettes etter egen smak. Farsen kan også benyttes i en velsmakende spagetti bolognese eller eller ”Chili sin Carne”.

– Med Hälsanes Kök Incredible Mince bygger vi videre på suksessen med Hälsana Kök Incredible Burger. Mange av oss er på jak etter lettlagde og velsmakende plantebaserte alternativer, og denne farsen gjør det enkelt å bytte ut kjøttet i en rekke retter uten at man må gå på kompromiss med smaken eller konsistensen, sier Johannes Erlandsson, markedssjef i Hälsans Kök.

Hälsans Kök Incredible Mince tilbredes akkurat som rå kjøttdeig. Den er laget av en velbalansert soya, planteekstrakt fra rødbeter, gulrøtter og paprika, samt vegetabilsk fett. Det er nesten ikke til å tro at den er plantebasert!

Hälsans Köks Incredible Mince blir tilgjengelig i Coop Extra, Mega og Obs, samt utvalgte butikker i Joker, Spar, Meny, Bunnpris. En pakke på 400 gram har en anbefalt pris i butikk på 59,90 kroner.

For mer informasjon om Hälsans Kök og de vegetariske produktene: www.halsanskok.no

For produktprøver, kontakt: [email protected]

Article Type