Nestlé lanserer ny type frokostblanding – Shredded Wheat fullkornsputer med røde bær

To Press Releases listjan 31, 2013

1. februar lanserer Nestlé Shredded Wheat fullkornsputer med en kjerne av røde bær – bringebær, jordbær og tranebær. Denne frokostblandingen er rik på fiber, og har samtidig en god frisk smak som kommer fra bærmiksen.

Smak og ernæring er viktige kriterier når Nestlé utvikler nye produkter, sier Susanne Wolff, nordisk ansvarlig for ernæring, helse og velvære i Nestlé Norden.

- Lanseringen av Shredded Wheat er et godt eksempel på hvordan vi fokuserer på smak og ernæring under produktutviklingen. Hovedingrediensen er fullkornshvete (67%) som gir høy andel fiber. Putene er fylt med en miks av røde bær (32%) som gir putene en saftig god smak, sier Wolff.

Nestlé har allerede et bredt sortiment med frokostblandinger for enhver smak. Alt fra nøkkelhullsproduktene Havre Cheerios og Fitness til familieprodukter som Multi Cheerios, Honey Cheerios og Nesquik. Shredded Wheat passer godt inn i Nestlés frokostsortiment med kombinasjon av fullkorn og bær.

Vi er glade for å lansere nok et produkt som kan inngå i et variert og balansert kosthold, sier Anette Tveitan, kategoriansvarlig for Nestlé frokostblandinger i Norge.

- Forbrukertrendene innen mat er sunnhet og renhet. Sunnhet og smak er ofte vanskelig å kombinere - det er tross alt salt, sukker og fett som er bærere av god smak. Vi mener å ha funnet en god løsning ved dette produktet som har både god ernæring og god smak. Produktet er rik på fiber, har lite fett og salt, og har en frisk smak fra bærmiksen, sier Tveitan.

Produktet har vært en suksess i Storbritannia - frokostblandingenes hjemland. Vi gleder oss derfor over å kunne tilby produktet til norske forbrukere, og tror vi vil ha stor suksess. Shredded Wheat bringebær, jordbær & tranebær vil være tilgjengelig i så godt som alle norske dagligvarebutikker.

Shredded Wheat passer godt sammen med ulike melkevarianter som Biola, kulturmelk, vanlig melk og yoghurt.  Putene er i tillegg veldig gode å spise som de er.  Ha en liten pose Shredded Wheat i vesken og du har et godt og næringsrikt mellommåltid når hungeren melder seg.

Shredded Wheat kan kjøpes i så å si alle dagligvarebutikker fra uke 6. Veil pris er kr. 39 i lavprisbutikker.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Kategorisjef Frokostblandinger Anette Tveitan, Tlf 67 81 73 78.  
e-mail: anette.tveitan@no.nestle.com 

Kommunikasjonssjef Nestlé Norge, Marianne H. Aaberg, tlf.: 67 81 73 64 
e-mail: marianne.aaberg@no.nestle.com