Det er i dag en rekke utfordringer knyttet til barns helse. Barn i Norden beveger seg for lite og spiser ikke så sunt som de burde. Som verdens største mat- og drikkevareselskap, er vi inneforstått med at produktene våre påvirker barns helse. Nestlé har lang erfaring med å jobbe med barn og kosthold, og vi er fast bestemt på å gjøre enda mer.

Vi har derfor lansert med vårt globale program, Nestlé for Sunnere Barn i Norden, hvor vi samler all vår innsats for å hjelpe foreldre og omsorgspersoner til å oppdra sunnere barn: fra produktinnovasjoner og renovering til andre virkemidler. Vi forbedrer næringsinnholdet i porteføljen vår for å bedre imøtekomme barns ernæringsbehov ved å fremme fullkorn, plantebasert mat og redusere innholdet av sukker, salt og mettet fett.

Norges FriidrettsforbundI Norge inngikk vi ett partnerskap med Norges Friidrettsforbund i mai 2018. Sammen med idrettslag over hele landet arrangerer vi Nestlé-lekne, en aktivitetsskole hvor barn kan prøve ulike grener innen friidretten. Samarbeidet med Norsk Friidrett er et viktig skritt på vår reise mot å oppfylle forpliktelsen om å hjelpe 50 millioner barn til sunnere liv innen 2030. Les mer her.
Finsk FriidrettI Finland har vi siden 2014 vært partnere med Det Finske Friidrettsforbundet. Sammen me dem arrangerer vi treninger og aktivitetsutfordringer for skolene. I 2017 aktiverte dette over 8 000 barn i 20 skoler over hele landet. Samarbeidet med finsk friidrett er et av stegene på vår reise mot å nå vår forpliktelse til å hjelpe 50 millioner barn til sunnere liv innen 2030. Les mer her.

Les mer: