Sort results by
Sort results by

Oppdatering på situasjonen i Ukraina og Russland

23. marts, 2022 

Ettersom krigen raser i Ukraina, vil våre aktiviteter i Russland fokusere på å tilby nødvendig mat, som barnemat og medisinsk ernæring – ikke på å tjene penger. Denne tilnærmingen er i tråd med samfunnsoppdraget og verdiene våre. Vi opprettholder prinsippet om å sikre den grunnleggende retten til mat. 

Kjente Nestlé-merker som blant annet KitKat og Nesquik suspenderes. All ikke-nødvendig import og eksport til og fra Russland er stoppet, all markedsføring er stoppet og alle kapitalinvesteringer i landet er suspendert. Selvfølgelig følger vi fullt ut alle internasjonale sanksjoner mot Russland.

Selv om vi ikke forventer å tjene penger i landet eller betale relaterte skatter i overskuelig fremtid i Russland, vil all eventuell fortjeneste doneres til hjelpeorganisasjoner.

Dette kommer i tillegg til hundrevis av tonn med matforsyninger og betydelig økonomisk bistand som vi allerede har bidratt med for å støtte menneskene i Ukraina og flyktninger i nabolandene. Og denne innsatsen vil fortsette. Vi står sammen med folket i Ukraina og våre 5800 ansatte der.