Sort by
Sort by

Nestlé Norge

norge-banner

 

Nestlés historie i Norge går helt tilbake til 1898, da forgjengeren til dagens Nestlé, Anglo-Swiss Condenced Milk Company, kjøpte Melkefabrikken på Kapp, kjent for sin Viking Melk. Da hadde produkter fra Nestlé allerede vært i salg i Norge i flere tiår, så man kan trygt si at Nestlé har et langt og nært forhold til norske husholdninger.

I dag selger Nestlé Norge en rekke norske dagligvarefavoritter, med sterke merkevarer som NESCAFÉ, Nestlé Barnemat, Nesquik, NESCAFÉ Dolce Gusto, skjokolader som Lion og After Eight, vegetarprodukter fra Hälsans Kök, kulinariske produkter fra Maggi og frokostblandinger som Cheerios og Fitness. Nestlé eier også virksomhetene Nespresso, Nestlé Professional, Jede, Kaffeknappen, Purina dyremat og Nestlé Health Science.

Nestlé Norge er en aktiv medlem av NHO Mat & Drikke og Dagligvareleverandørenes Forening, og er en del av Helse- og Omsorgsminister Bent Høies næringslivsgruppe på området. Vi sluttet oss i 2015 til Saltpartnerskapet, og vårt mål er å produsere kvalitetsprodukter som smaker godt og fremmer en sunn livsstil, og bidra til innovasjon i det norske dagligvaresortimentet.

Nestlé Norge er underlagt Nestlé Nordic, med hovedkvarter i København.