Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlé for Healthier Kids

I dag beveger barn seg for lite og spiser heller ikke sunt nok. Dette resulterer både i en følelse utilpasshet og dårlig helse. Som verdens største mat- og drikkevareselskap er vi fast bestemt på at gjøre hva vi kan for å endre dette.

Nestlé for Healthier Kids er et program som samler en rekke initiativer med mål om å gi barn en sunnere oppvekst. Dette inkluderer Nestlés arbeid med å forbedre produktene våre gjennom å øke mengden ingredienser vi bør spise mer av, som fullkorn og grønnsaker, og samtidig redusere mengden av det vi trenger mindre av, som sukker. I tillegg jobber vi blant annet med nasjonale friidrettsforbund, for å få barn til å røre seg mer.

Sportsklubbene våre

En del av Nestlé for Healthier Kids-programmet samarbeidet vårt med friidrettsforbundet i Norge og Finland. Hvert år arrangerer idrettslag arrangementer der barn får mulighet å bevege seg og prøve friidrett. Barna får samtidig informasjon om hvordan et sunt kosthold, basert på nasjonale anbefalinger. Tilsvarende initiativer har vi i over 80 land rundt om i verden, som en del av vårt mål om å hjelpe 50 millioner barn til sunnere liv innen 2030.

Finlands Friidrettsforbund
Norges Friidrettsforbund
Finlands Friidrettsforbund
En del av Nestlé for Healthier Kids-programmet samarbeidet vårt med friidrettsforbundet i Norge og Finland. Hvert år arrangerer idrettslag arrangementer der barn får mulighet å bevege seg og prøve friidrett. Barna får samtidig informasjon om hvordan et sunt kosthold, basert på nasjonale anbefalinger. Tilsvarende initiativer har vi i over 80 land rundt om i verden, som en del av vårt mål om å hjelpe 50 millioner barn til sunnere liv innen 2030. Hjemmesiden til det finske friidrettsforbundet finner du her.
Norges Friidrettsforbund
Siden 2018 har vi sammen med Norges Friidrettsforbund og lokale klubber over hele landet organisert friidrettsleire, hvor barn introduseres til friidretten gjennom lek og moro. Hittil har rundt 14.000 norske barn deltatt på Nestlé-Lekene, der de også lærer mer om ernæring og kosthold. Norges Friidrettsforbunds hjemmeside finner du her.
Les mer om Nestlé for Healthier Kids på vår internasjonale hjemmeside her.