Sort results by
Sort results by

Klar for en aktiv hverdag?

Nestlé utfordrer norske familier til å komme seg ut, være mer aktive, mosjonere, leke og ha det gøy sammen! Nå kan du vinne en flott og praktisk sammenleggbar el-sykkel fra El-Tempo. I tillegg gir vi vinneren en sekk fylt med Nestlé-produkter, som du også kan ta med på din valgfrie aktivitet.
Alt du trenger å gjøre for å delta er å kommentere på vår Facebook-side. Finn posten om konkurransen og skriv en kommentar om hva du og din familie gjør for å være aktive i kommentarfeltet.
Vi trekker en heldige som vinner av en el-sykkel (verdi 16.990 NOK) og en sekk med Nestlé-produkter  (verdi minimum 1000 NOK) til en samlet verdi av 18.000 kroner (inkl. frakt). 
Informasjon om de utfyllende konkurranseregler finner du under.
Klar for en aktiv hverdag?
Back to Press releases

Hvordan delta?

Aksept av vilkår og betingelser
Ved å delta i konkurransen aksepterer deltakeren konkurransereglene.
Alt du trenger å gjøre er å kommentere hva du og din familie gjør for å være aktive i kommentarfeltet på Facebook-posten. Du er da med i trekningen av el-sykkel og sekk med produkter fra Nestlé, hver til en verdi av 18.000 NOK (inkl. frakt) 

Slik deltar du: 
•    Du må ha en egen Facebook-konto for å delta i konkurransen 
•    Finn konkurransen vår på Nestlés sider på Facebook
•    Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet.
•    Du kan delta med så mange kommentarer du ønsker, men du kan bare vinne én premie. 
•    Kun kommentarer som er lagt ut i konkurranseperioden vil regnes som bidrag til konkurransen (se under)
•    Deltagere må være over 16 år. (Personer som er under 18 år trenger foresattes/verges godkjennelse for å delta i konkurransen.)
•    Konkurransen er arrangert av AS Nestlé Norge og konkurransen er ikke i samarbeid med Facebook/Instagram

Konkurranseregler
Konkurranseperioden varer fra 02.08.2021 til 05.09.2021. Kun personer over 16 år som er bosatt i Norge kan delta i konkurransen. Personer som er under 18 år trenger foresattes/verges godkjennelse for å delta i konkurransen. Ansatte eller familiemedlemmer av ansatte i Nestlé kan ikke delta i konkurransen. Det samme gjelder kollegaer og familiemedlemmer av jurymedlemmene.

Juryen trekker en tilfeldig vinner vinnere  umiddelbart etter endt konkurranseperiode. Vinnerne blir annonsert i kommentarfeltet til denne konkurranseposten og kontaktet direkte på Facebook/Messenger. Skatt av premie betales av vinneren.  Ved å delta i konkurransen, samtykker du til denne offentliggjørelsen.

Hvordan kontaktes vinneren?
Vinnerne vil bli kontaktet av Nestlé i løpet av uke 37 i 2021 etter konkurranseslutt. Dersom Nestlé ikke får kontakt med vinnerne innen rimelig tid, har Nestlé mulighet til å trekke nye vinnere. Vinnerne må oppgi nødvendige opplysninger ved å sende dette til kontaktperson i Nestlé som man vil få info om når man trekkes som vinner. Hvis vinneren er under 18 år må vinneren også oppgi kontaktopplysningene til foresatte/vergen slik at Nestlé skal kunne sikre at samtykke til å delta i konkurransen foreligger. Nødvendige opplysninger vil være: Fullt navn og postadresse, fødselsdato samt en skriftlig bekreftelse på at du godtar konkurransevilkårene. Premien vil bli levert fraktfrit etter avtale med vinner. 

Ansvar
Nestlé forbeholder seg retten til å fjerne kommentarer og utestenge deltagere som ikke oppfyller disse konkurransereglene, eller som på annen måte anses å krenke moral eller lov. Nestlé kan videre ikke bli holdt ansvarlig for noe innhold som en deltager publiserer i konkurransen. Deltageren er selv ansvarlig for at de innehar samtlige rettigheter til å publisere innholdet og man innehar samtykke fra eventuelle avbildede personer.

Personopplysninger
Ved å delta i konkurransen blir deltakeren nødt til å gi noen personlige opplysninger, som navn og kontaktinformasjon. Alle personopplysninger behandles også i henhold til Nestlés personvernerklæring, og Nestlé videresender ikke dine opplysninger. Nestlé vil behandle personopplysninger for å oppfylle sine forpliktelser ved konkurransen, blant annet for å kontakte vinner, sende premie og publisere vinnerens navn i kommentarfeltet på Facebook.
Det er frivillig å delta i konkurransen, og dermed å oppgi personlig informasjon. Ved å delta i konkurransen samtykkes imidlertid til at Nestlé behandler og publiserer dine personlige data i henhold til de ovennevnte formål og i samsvar med våre retningslinjer.
Når vinnerne kontaktes, kommer vedkommende til å få mulighet til å gi Nestlé samtykke til å behandle dine personlige data, og at Nestlé kan offentliggjøre navnet ditt på Nestlé Norge sin Facebook-side i henhold til de overnevnte punktene og i samsvar med våre retningslinjer. 
Personopplysninger vil bli håndtert i henhold til gjeldende myndighetskrav. Ifølge loven har du alltid rett til å tilbakekalle ditt samtykke til lagring av dine personopplysninger. Tilbaketrekker du ditt samtykke før en vinner er kåret anses du ikke lenger å oppfylle kravene til å delta i konkurransen og Nestlé vil ikke lenger lagre dine personopplysninger. Du har også en lovfestet rett til etter skriftlig signert søknad rettet til Nestlé, å motta informasjon om hvilke personopplysninger om deg Nestlé besitter og hvordan disse dataene behandles. Ifølge loven har du rett til å be om korrigering av personlig informasjon om deg som Nestlé besitter.

Konkurransen er arrangert av:
AS Nestlé Norge 
Fornebuveien 7-9, 1366 Lysaker
NO-0502 Oslo, Norge

Tlf. 800 80 730
www.nestle.no