Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nå kommer lyserød KITKAT til Norge

Back to Press releases
Sep 04, 2018

Sjokoladelskere i Norge vil være blant de første i Europa til å smake den firefingrete KITKAT laget på Ruby-sjokolade, en fjerde type sjokolade, etter mørk, melkesjokolade og hvit sjokolade.

Den unike KITKAT’en byr på en ny smaksopplevelse. Den sprøe firefingrete kjeksen er nemlig dekket med Ruby-sjokolade. Navnet kommer fra kakaobønnen Ruby, som har en intens smak av bærfrukt uten tilsetning av smak eller farge.

«Ruby-sjokolade har skapt stor interesse hos sjokoladeelskere over hele verden siden lanseringen i september i fjor, og vi er stolte av nå å kunne presentere dette produktet i Norge. Vi har den kun i begrenset opplag, ettersom dette er en sjelden og ettertraktet sjokoladetype»», sier Torben Rasmussen, nordisk sjef for sjokolade i Nestlé.

KITKAT laget på Ruby-sjokolade ble først introdusert tidligere i år i Japan og Korea som KITKAT Chocolatory Sublime Ruby.

Ruby-sjokolade ble skapt av den sveitsiske sjokoladeprodusenten Barry Callebaut, som har brukt mer enn ti år på å utvikle den innovative smaken og skape en fjerde type ekte sjokolade.

Vi tilsetter ikke ekstra farger eller smak for å skape den lyserøde nyansen. Ruby-sjokolade er rett og slett laget av utvalgte kakaobønner. Disse bønnene går gjennom en unik prosess for å frigjøre den naturlige smaken og fargen som er tilstede i bønnene. «Ruby-sjokolade er en stor innovasjon innen sjokolade, og vi er derfor veldig stolte av at KITKAT er den første globale merkevaren i Norge som bruker denne spennende nye sjokoladen, sier Rasmussen.

Den unike firefingrete KITKAT laget på Ruby-sjokolade vil vil bli solgt utelukkende hos Deli de Luca, Esso og Mix fra uke 36.

KITKAT er et av Nestlés ledende sjokolademerker, og kombinerer en unik blanding av tradisjon og innovasjon. Den ble først lansert i 1935, og har siden gledet tilhengere over hele verden.

For mer informasjon, kontakt Axel Heiberg-Andersen, Kommunikasjonssjef i Nestlé Norge på telefon 92497627 eller e-post [email protected]

Article Type