Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mindre salt og sukker

slices.jpg

For å forbedre næringsprofilen på produktene fjerner vi sukker, salt og mettet fett og øker mengden av fullkorn og grønnsaker. Mellom 2014-2016 fjernet vi 8,5% (39 000 tonn) sukker og 10,5% salt (2 700 tonn) fra produkter i vår europeiske portefølje. 

Her i Norge er frokostblandingene våre et av de fremste eksemplene på sukkerreduksjon, med over 30 prosent kutt i for eksempel Nesquik frokostblanding de siste årene. I buljongene fra Maggi har vi gjennomført betydelige kutt i saltinnholdet, i tråd med målene i Saltpartnerskapet, som vi er medlem av. Vi er godt i gang med sunnhetsreisen vår, men er langt fra i mål, og de neste årene vi takket være både nye produkter og oppskrifter fortsette å bidra til bedre folkehelse.

sugar%20wholegrain.jpg
nesquik%20nestle.jpg