Sort by
Sort by

Maggi

Maggi

MAGGI-produkter bidrar til å bringe frem det beste i hvert måltid. Det er raske og enkle løsninger - som buljonger, supper, krydder og sauser - for å hjelpe deg å lage mat og gi smak til ethvert måltid.

Grunnlagt av den sveitsiske entreprenøren Julius Maggi har MAGGI® merkevare vært ledende på smaker, urter og krydder i over 140 år.

Det opprinnelige selskapet ble født i 1872 i Sveits, da Julius Maggi overtok farens mølle. MAGGI ble raskt en pioner innen industriell matproduksjon, med sikte på å forbedre ernæringen og kosten blant arbeiderfamilier. MAGGI ® var den første på markedet med proteinrike og grønnsaksbaserte måltider, etterfulgt av ferdigsuppe basert på de populære vegetabilske måltider allerede i 1886.

I 1947 kjøpte Nestlé MAGGI, og i dag bæres tradisjonen videre verden over. Enten det er MAGGI buljong, krydder, nudler eller sauser, har forbrukerne lært å stole på og kjenne igjen MAGGI for sin høye kvalitet, næringsinnhold og praktiske egenskaper.

I Norden har MAGGI® fått mange lojale forbrukere opp gjennom årene. Buljonger er godt kjent og populære, og fortsetter å gi smak til lokale retter i de nordiske landene.

Vi i MAGGI® gjør vårt beste for å imøtekomme alle som bruker våre produkter! Vi benytter alltid råvarer av høyeste kvalitet for å gi god smak og balanserte måltider. Vårt mål er å tilby velsmakende, næringsrik mat av høy kvalitet som forhåpentligvis vil gi deg lyst til å prøve andre MAGGI-produkter.

Les mer her.