Sort by
Sort by

Frokost med stil

En sunn og innbydende frokost behøver ikke å ta lang tid.
Frokost med stil
Vi kjenner den alle; den travle morgenen. Kanskje opplever du at det ikke er tid til å lage en innbydende frokost, men det behøver faktisk ikke ta så lang tid. En sunn og balansert frokost kan starte din og familiens dag på beste vis!

– Frokost kan være en særlig viktig kilde til fullkorn, fiber og kalsium, da mange av oss velger å spise kornprodukter med melk eller yoghurt, egg, ost, frukt og bær. Det er lurt å velge frokostprodukter som inneholder fiber og fullkorn, som gir tarmene litt å jobbe med i løpet av dagen. Et generelt råd er å forsøke velge produkter med et høyt fullkornsinnhold, som er nøkkelhullsmerket og og har et lav innhold salt, sukker og mettet fett, sier Emmelie Augustsson, Cand. Scient. i Klinisk Ernæring og Ernæringsspesialist i Nestlé Norden.

Vi i Nestlé er opptatt av kvalitetstid. Man skal ikke stresse gjennom dagen, og grunnlaget for en god dag legges som kjent for mange med en skikkelig frokost. Men det er ikke alltid så enkelt å velge hva man skal lage for å skape variasjon og glede.

Vi har forsøkt å gjøre jobben litt lettere for deg, og under finner du to oppskrifter som hjelper deg til å piffe opp frokosten med kjente ingredienser – uten å bruke for mye tid.

FITNESS med kiwi

Ingredienser

½ beger yoghurt naturell 
1 kiwi  
ca. 50g Nestlé FITNESS  
2 ts honning 
Noen mynteblader

Slik gjør du:

Hell yoghurten i en skål og topp med kiwiskiver, hakkete mynteblader, FITNESS og honning.
Tips! Bland med litt kokosmasse for en tykkere konsistens og mer smak.

FITNESS med granateple og kulturmelk

Ingredienser

1 granateple  
1 glass Biola med bringebærsmak
2 ss Nestlé FITNESS

Slik gjør du:

Ta ut frøene fra granateplet og putt en håndfull i et glass. Held Biola med bringebær og top med FITNESS. En kickstart på dagen!