Sort by
Sort by

Glede og fysisk aktivitet

Landslagets Friidrettsskole samler barn over hele Norge 
nestle for sunnere barn

Denne sommeren kan man se barn på friidrettsbaner over hele landet i blå trøyer med det norske flagget – og smil som går fra øre til øre.  

Siden 2018 har Nestlé samarbeidet med Norges Friidrettsforbund og støttet norske friidrettsklubber som har arrangert sommerleir for barn over hele landet. Målet er å introdusere unge til idretten gjennom lek og moro. Det skal være gøy å bevege seg!  

Landslagets Friidrettsskole, som tilbudet heter, har nådd ut til snaue 25.000 norske barn siden Nestlé ble med som partner. Hittil i år har over 3.700 barn deltatt, og innen året er omme håper vi at nå et sted mellom 6000 og 7000.  

De aller heldigste klubbene får også besøk av landslagsstjerner, som er med og trener med barna og forteller om gleden ved å drive med friidrett. Like før sommeren besøkte 800m-løper og norgesmester Hedda Hynne Landslagets Friidrettskole i Trondheim. 70 barn fikk treffe Hedda, og det var liten tvil om at besøket inspirerte.  

Landslagets Friidrettsskole er en del av Nestlé for Sunnere Barn, et globalt program som samler alle våre initiativer for å gjøre det lettere å oppdra sunne og glade barn.